Home Tags Maroken

Tag: maroken

Marokenët grabisin sirianin, palestinezi tenton të vrasë me thikë… krim “importi”...

Kalimi transit në Shqipëri për dy marokenë dhe një palestinez, të mbërritur ilegalisht në vend, do të zgjasë disa vite dhe brenda qelive të...
SiteLock