Home Tags Mark zuckerberg

Tag: mark zuckerberg

Mark Zuckerberg ka plane të tjera për “Facebook”

Themeluesi i rrjetit gjigand social, Mark Zuckerberg, ka në plan ta shndërrojë platformën në një shoqëri meta-dimensionale në pesë vitet e ardhshme. Për të përkufizuar...

Mark Zuckerberg tregon se vajzat e tij 2 dhe 4 vjeçare,...

Mark Zuckerberg mund të jetë bilioner, por kjo nuk do të thotë që llogaria e tij bankare është falas për vajzat e tij. Në një...
SiteLock