Home Tags Maria de flipi

Tag: maria de flipi

Letra që po ‘thyen’ rrjetin: Unë ju akuzoj bashkë me programet...

Nga Marco Galice* Barbara D ‘ Urso, Maria De Filipi, Alfonso Signorini, Alesia Marcuzzi dhe gjithë anën e bolgisë suaj të brendshme… Ju akuzoj. Ju akuzoj se...
SiteLock