Friday, September 30, 2022
Home Tags Mareveshja kosoves

Tag: mareveshja kosoves

Nënshkruhet Marrëveshja për fuqizimin e gjyqësorit

U nënshkrua sot marrëveshja e mirëkuptimit mes Qeverisë së Kosovës, Këshillit Prokurorial të Kosovës dhe Ambasadës së Norvegjisë në lidhje me financimin dhe zbatimin...
SiteLock