Home Tags Mara wilson

Tag: mara wilson

Gënjeshtrat që rrëfen Hollywood për vajzat e vogla

  Nga Mara Wilson Unë e kalova ditëlindjen time të 13-të mbyllur në një dhomë hoteli në Toronto, Kanada. Ishte korriku i vitit 2000, dhe unë...
SiteLock