Home Tags Maqedonine veriu

Tag: maqedonine veriu

Qeveria e Kosovës dhe e Maqedonisë së Veriut mblidhen sot në...

Qeveria e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë së Veriut sot do të mbajnë seancën e parë të përbashkët qeveritare në Shkup. Kjo seancë do të...
SiteLock