Home Tags Maqedni

Tag: maqedni

Kapitulli i ri mes Sofjes dhe Shkupit, dy vendet synojnë...

Delegacioni qeveritar i Maqedonisë së Veriut dhe qeveria e Bullgarisë do të nisin ditën e sotme një kapitull të ri në marrëdhënien mes dy...

Debati i Komisionit për pension të detyrueshëm në Maqedoninë e Veriut...

Komisioni kuvendor për punë dhe politikë sociale në të cilën duhej të shqyrtohen ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për marrëdhënie pune të cilat duhet...
SiteLock