Home Tags Mandatin

Tag: mandatin

Ku Albana, e ku Armela

Nga Ardit Rada Albana Vokshi, që ka djegur mandatin për mendt e Lulit dhe Monikës, e sheh ende veten si kryetare e komisioni kuvendor për...
SiteLock