Home Tags Mandati3

Tag: mandati3

“Vaksinimi” i energjisë negative

Nga Ilir Paja I ftuar dy herë në emisonin “Opinion” të  B. Fevziut kryeministri E.Rama  si para zgjedhjeve dhe pas tyre shfaqi jo vetëm politikisht...
SiteLock