Home Tags Manatriliu

Tag: manatriliu

Hiqet ora policore me 31 dhjetor, Manastirliu: Është festë

Komiteti i eskpertëve ka hequr orën policore në natën e ndërrimit të viteve, ca ka të veçantë nga ditët e tjera dhe pse grumbullohen...
SiteLock