Home Tags Malesorja

Tag: malesorja

Botohet pjesa e dytë e studimit për romanin “Malësorja”

Shtëpia botuese “Faik Konica”, në Prishtinë, botoi edhe pjesën e dytë të studimit letrar, , me autor Shefqet Dibrani. Libri si strukturë qartëson më mirë ndikimin...

“Karakteri dhe arketipi” i personazheve në romanin «MALËSORJA» të Nazmi Rrahmanit

Nga Shefqet DIBRANI Fragment... Romani “MALËSORJA”, i Nazmi Rrahmanit, si asnjë vepër tjetër letrare, e ka pasur ndikimin e vet në letërsinë shqipe, veçmas në edukimin...
SiteLock