Home Tags Maku pone

Tag: maku pone

Maku Pone dhe “Ku shkojnë poetët kur poezia e tyre si...

Nga Gëzim Llojdia 1.Maku Pone, poeti dramaturgu, shkrimtari në 9 korrik 2019 ,nje vite me pare në moshën 80 vjecare ju largua kësaj bote,sic mund...
SiteLock