Home Tags Maks velo

Tag: maks velo

Maks Velo: Mendoja se kisha shokë artistë, por ata ishin përbindësha

Arkitekti dhe artisti tashmë i ndjerë Maks Velo akuzonte kolegët e tij artistë, të cilët e kishin raportuar në Sigurimin e Shtetit gjatë kohës...

Përse është e vështirë të bëjë i gjalli homazh për ish-mikun...

Nga Irena Beqiraj  Shënimi, të cilën shumë gazeta e titulluan “Homazh për Maks Velon” ishte  duel pa kundërshtar. Se kush ishte Maksi dhe a kishin...
SiteLock