Home Tags Makineri hiperbarike të terapisë me oksigjen

Tag: makineri hiperbarike të terapisë me oksigjen

Ronaldo i dhuron vetes një makinë hiperbarike të terapisë me oksigjen…

Kujdesi i tij obsesiv për trupin është i njohur. Cristiano Ronaldo është rigoroz në stërvitje, në ditët e pushimit dhe në ushqim, aq sa...
SiteLock