Home Tags Makete

Tag: makete

Tre makete tredimensionale të siteve Koman, Orikum dhe Apoloni prezantohen në...

Prezantimi i tre maketeve tredimensionale të siteve arkeologjike, Koman, Orikum dhe Apoloni u bë të martën në mjediset e Muzeut Historik Shkodër. Drejtoria Rajonale...
SiteLock