Home Tags Majlinda lopa llyci

Tag: majlinda lopa llyci

INTERVISTA/ Piktorja Majlinda Llyçi Lopa na prezanton “Preludin” e saj mes...

Majlinda Llyçi Lopa është ajo histori suksesi që vërteton në forcën e talentit dhe krijimit. E shkëputur përkohësisht nga pasioni i saj për pikturën,...
SiteLock