Home Tags Maja gjuhes

Tag: maja gjuhes

Atdheu jo thikë në majë të gjuhës, për të prerë dhe...

Nga Edi Rama ATYRE QË U BËNË BAJAT duke sharë e mallkuar pa hesap këtu këto ditë, në emër të Kosovës sipas tyre, dy fjalë...
SiteLock