Home Tags Magjistrate

Tag: magjistrate

6 gjyqtarë japin dorëheqjen nga frika e përballjes me Vetingun, shkon...

Nga Adriatik Doci  Veprimi i ligjit të Vetingut vijon të prodhojë dorëheqje gjyqtarësh dhe prokurorësh në shkallën e parë dhe apel, duke thelluar vakancat në...
SiteLock