Home Tags Magji

Tag: magji

Meri Shehu këshillon këtë shenjë të horoskopit në lidhje me jetën...

DashiNjë veprimtari e fuqishme shpirtërore ndodh sot në shenjën tuaj. Por do ketë edhe takime te fshehta pune e spirituale. Qofshin erotike pa u...

A kanë ekzistuar vërtetë mbretërit magjistarë?

Ata nuk ishin mbretër, nuk ishin domosdoshmërisht tre, dhe sigurisht që nuk ndoqën një kometë. Nëse ata vinin nga Persia apo Mesopotamia, kjo është...

‘It’s a Wonderful Life’, filmi më emocionues i Krishtlindjes

Capra trajton një nga temat më të përsëritura në kinematografi: idenë e një klase të mesme me probleme si borxhe, një krizë dashurie ose...
SiteLock