Home Tags Magelani

Tag: magelani

Miti i rremë: Magelani nuk udhëtoi vërtet rreth e përqark botës

Midis eksploruesve të epokës moderne, Ferdinand Magelani që vdiq 500 vjet më parë, kujtohet së bashku me Kristofor Kolombin, Amerigo Vespuçin dhe Vasko da Gamën si një nga më të rëndësishmit. Arsyeja është pretendimi se...
SiteLock