Home Tags Mafia shqiptare

Tag: mafia shqiptare

‘Lidhja me politikën dhe blerja e votave’, Rai News për mafien...

Mafia shqiptare është gjithnjë e më e pranishme në Itali. Në lidhje me këtë problematikë mediat italiane Rai News, i ka kushtuar një artikull të...

‘Trafikantë të mëdhenj droge’, mediat kolumbiane jehonë grupeve kriminale shqiptare

“Asnjë dritë nuk shihet në fundin e spirales së dhunës në Ekuador”. Kështu nis artikulli i medias vendase e cila thekson se prania e...
SiteLock