Home Tags Madeleine Albright

Tag: Madeleine Albright

Të ecësh drejt lirisë me Madeleine Albright

“Edhe pse ne na ndan një oqean, Kosovën dhe popullin e saj e kam gjithnjë në mendje. Sa herë më pyesin se cila është...
SiteLock