Home Tags Lypesi

Tag: lypesi

Historia e lypësit dhe drejtësisë shqiptare, e dënojnë për vjedhje se...

Kush tha që drejtësia nuk është efektive dhe e shpejtë? Ose që ligji për disa është më i barabartë se për të tjerë ? Agim...
SiteLock