Home Tags Luylzim basha

Tag: luylzim basha

Është e vetmja gjë që ata nuk duan

Nga Astrit Patozi Nëse thua çdo ditë se kjo është një qeveri e korruptuar, arrogante, e kriminalizuar dhe e stërkonsumuar, nuk bën ndonjë përshtypje të...
SiteLock