Home Tags Lutfi dervishi

Tag: lutfi dervishi

Premtimi për 8 vjet u katandis në 1 vit e gjysëm…

Nga Lutfi Dervishi Qershor 2020: Rama jep lajmin për biznesin e vogël: Pas tatim-fitimit hiqet edhe TVSH. Pa taksa deri në vitin 2029 22 shtator 2020 “Çdo biznes...

Pyetjet e mbyllura dhe Ballkani Hapur!

Nga Lutfi Dervishi Gjashtë në dhjetë shqiptarë janë dakord për Ballkanin e Hapur, por nëse nga të anketuarit do të gjenden vetëm gjashtë persona që...

Përralla me President!

Nga Lutfi Dervishi Lajmi se po nis procesi konsultimeve për të zgjedhur Presidentin e ri- pas datës 1 prill më shumë duket si inerci i...

Nga prilli në prill: Një tur në datat më të rëndësishme...

Nga Lutfi Dervishi Autobuzi me përfaqësues të Partive Popullore Europiane erdhi në Tiranë për t’u sqaruar rreth situatës të turbullt që po kalon partia simotër...

Një zgjidhje për opozitën!

Nga Lufti Dervishi  Zhvillimet e sotme në opozitë kanë brengosur jo vetëm anëtarët, simpatizantët dhe votuesit e opozitës, por mbi të gjitha kryeministrin e vendit! Shqetësimin...

Kush mund të jetë gazetar/e?!

Nga Lutfi Dervishi Që të quhesh gazetar nuk mjafton të paguhesh si i/e tillë: - duhet që në vena të mos rrjedh gjak, por informacion! - duhet...

Kur ilaçi bëhet më i dëmshëm se sëmundja!

Nga Lutfi Dervishi Napoleon Bonaparti kur bëri organizimin administrativ, përfshirë dhe gjykatat, vuri kusht që vendodhja përcaktohej kur personi nisej me kalë nga shtëpia me...

Kosova dhe Shqipëria të mësojnë nga njëra tjetra!

Nga Lufti Dervishi 1. Shqipëria mund të mësojë nga Kosova si zhvillohen zgjedhjet, Kosova duhet të mësojë nga Shqipëria si nuk duhen bërë zgjedhjet! 2. Shqipëria...

Po sikur të më ndodhë mua?!

Nga Lutfi Dervishi Për fat të keq në raportimin e tragjedive kemi shembuj të pafund të dhunimit të kodit të etikës dhe fare pak raste...

Spektakël…

Nga Lutfi Dervishi Nëse shihni parashkimin e motit në një televizion perëndimor dhe bëni krahasimin me parashikimin e motit të disa televizioneve këtu, duket se...
SiteLock