Home Tags Lumturia

Tag: lumturia

Sekreti për të qenë të lumtur në punën tuaj

Shumë faktorë përcaktojnë lumturinë tuaj, por një studim i ri nga LinkedIn gjeti diçka që mund ta kontrolloni në punën tuaj, që mund të...

Ecja e shpejtë në përditshmëri, na bën më pak të lumtur!

Ne ecim shumë më shpejt krahasuar me brezin e prindërve apo gjyshërve tanë. Edhe pse ngjan një lajm fantastik për shëndetin dhe fizikun, ka...

Si të rrisni hormonet tuaja të lumturisë?

Kjo mund të jetë për shkak të hormoneve tuaja, të cilat rregullojnë çdo gjë. Rreth 80% e grave pësojnë një çekuilibër të hormoneve në...

Duke mësuar të injoroni, jeni më të lumtur

Injorimi për të qenë i lumtur është çelësi i gjithçkaje. Meqenëse jemi njerëz të trajnuar dhe të arsimuar, kur biem në kontakt me të...

7 këshilla për një marrëdhënie të mrekullueshme që zgjat një jetë

Nuk ka asgjë më të bukur sesa të shohësh dy të moshuar duke ecur krah për krah, fytyra të rrudhura me nga kalimi i...

Pasuria e vërtetë nuk janë paratë, por dashuria dhe paqja

Çfarë është më e rëndësishme për ju, pasuria apo qetësia? Xhepat plot para apo zemra plot paqe? Paraja është e nevojshme, natyrisht, është thelbësore...

Nëse dikush ju lëndon, lini karmën të veprojë për ju

Kur dikush na dëmton qëllimisht, gjëja e parë që ne do të donim të bënim është t’ia kthenim me të njëjtën monedhë dhe sa...

Lumturia është këtu: Ndryshoni jetën tuaj vetëm në 10 hapa

Imagjinoni që me vetëm një ritëm të një shkopi magjik mund të ndryshoni tërë jetën tuaj. Epo, i dashur, ju keni fuqinë ta përdorni atë...

Sekreti i një fëmije të lumtur është familja

Psikologët po hasen gjithmonë e më shumë me rritje të intensitetit dhe frekuencës së çrregullimeve psikopatologjike te fëmijët dhe adoleshentët. Parandalimi është ndërhyrja më...

9 fakte rreth vendit me njerëzit më të lumtur në botë

Në listën e vendeve më të lumtura të botës, të paktën deri në 2019-ën, kryeson Finlanda. Në atë vend ku mbizotëron patriotizmi, 99% e...
SiteLock