Home Tags Lumi vjose

Tag: lumi vjose

Përmet/ Gjëndet e pajetë në rrjedhën e lumit Vjosa 67-vjeçarja

Një grua e moshuar është gjendur e pajetë në rrjedhën e lumit Vjosa. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 09:15, dhe trupi është gjetur në hyrje...
SiteLock