Home Tags Lumi shkumbin

Tag: lumi shkumbin

Makina përfundoi në Lumin Shkumbin, shpëtohen dy prej të aksidentuarëve, në...

Njerëz që ndaluan për të ndihmuar, policë dhe zjarrfikës të gjithë të kapur dorë për dore si “një zinxhir prej mishi” për të shpëtuar...
SiteLock