Home Tags Luigi Cardini

Tag: Luigi Cardini

Zbulimi i fletoreve të Luigj Cardini për shpellat e Velcës

Nga Gëzim Llojdia* 1.Në nëntor 1966, kur përmbytjet shkatërruese goditen rëndë qytetin e Firences, Luigi Cardini është munduar për të shpëtuar shtëpinë e tij,që nuk...

Shpellat e Velçës si një vendbanim i hershëm, i përkasin kulturës...

Nga Gëzim Llojdia* Luigi Cardini eksploratori i shpellave te Velces Për lashtësinë e shpellave dhe ekzistencën e tyre si vend banime të hershme ka një numër...
SiteLock