Home Tags Luftew

Tag: luftew

39 të vdekur dhe rrezik konfrontimi ruso-turk: Turqia futet në luftë,...

Një luftë e re po zhvillohet sot në Lindjen e Mesme, ndërsa Turqia tregoi muskujt duke mbështetur Azerbajxhanin. Kjo mosmarrëveshje e ashpër mes dy...
SiteLock