Home Tags Lufta I boterore

Tag: lufta I boterore

Fotot e rralla nga Lufta I Botërore: Kur kryqëzorët dhe luftanijet...

Publikohen disa foto të rralla që i përkasin periudhës së Luftës së Parë Botërore, (në vitet 1914 – 1917), të cilat na paraqesin disa...
SiteLock