Home Tags Lufta e vlore

Tag: lufta e vlore

Foto te pabotuara/ Lufta e Vlorës dhe armët që u përdorën…

Nga Gëzim Llojdia Praghyrje Ndoshta më parë duhej të ishte vendosur nën këtë status për të mos lejuar edhe dëmtime që solli koha. Ne kemi nevojë...
SiteLock