Home Tags Luciano boli

Tag: luciano boli

Luçiano Boçi: Po të mos kisha goditur Gjergj Lucën, do kisha...

Edhe pse renditej i shtati në listën e Partisë Demokratike, e cila siguroi 6 mandate në Elbasan, Luçiano Boçi ka thyer herësin dhe ka...
SiteLock