Home Tags Lovestory

Tag: lovestory

Saimiri dhe Generda janë bashkë pas përfundimit të “Love Story”? Ndjekësit...

Meri ishte vajza që fitoi zemrën e Saimirit dhe që “princi modern” e zgjodhi si partneren e tij të ardhshme. Ata janë çifti i...
SiteLock