Home Tags Loto

Tag: loto

Loto të paligjshme, arrestohen 2 persona në Tiranë, njëra pronarja e...

Ushtrimi i lotove të paligjshme si duket është rikthyer në vëmendje këtë verë. Dy persona janë arrestuar nga policia për ushtrimin e aktivitet të paligjshëm...

Lotari sportive në mënyrë të paligjshme dhe zënie e hapësirës publike/...

Dy shtetas janë procduar penalisht në Shijak, pasi njëri prej tyre ushtronte aktivitetin e paligjshëm të lotarive sportive ndërsa tjetri u konstatua se kishte...
SiteLock