Home Tags Lolo

Tag: lolo

“Vish bluzën e bardhë, ose mbylle gojën se u bëtë lolo!”,...

Edhe pse vendi ndodhet tashmë prej ditësh në situatë të jashtëzakonshme, dhe jeta sociale është thuajse tërësisht e paralizuar nga aktiviteti i përditshëm, ajo...
SiteLock