Home Tags Llotaria amerikane

Tag: llotaria amerikane

Shifra rekord! Më shumë se 240 mijë shqiptarë kanë aplikuar deri...

Më shumë se 240 mijë shqiptare kanë aplikuar deri tani për Lotarinë Amerikane. Megjithëse ky është një numër rekord në Europë, sërish shifrat kanë...

Llotaria amerikane! Kanë mbetur edhe 9 ditë kohë, ambasada amerikane jep...

Të gjithë ata që duan të aplikojnë për llotari amerikane kanë dhe 9 ditë kohë. TIRANË-Ambasada amerikane në Shqipëri, këshillon të gjithë qytetarët që duan...

Fituesit e lotarisë amerikane, të mashtruar nga urdhri i Trump

Noha, një inxhiniere nga Egjipti, duhet të ndihej me fat pasi fitoi llotarinë amerikane të vizave që zgjedh rastësisht njerëz nga një grup prej...

Nuk e keni plotësuar Lotarinë Amerikane? Jeni akoma në kohë, pasdite...

Pasditen e sotme në orën 17:00 mbyllet afati për aplikimin për Lotarinë Amerikane. Procesi u hap në datë 2 tetor ora 18:00 dhe përfundon...
SiteLock