Home Tags LKD

Tag: LKD

Antipatiku, Simpatiku dhe Asnjanësi më i madh

Nga Kimete Berisha 1. Momentalisht antipatiku më i madh në Kosovë (se në Shqipëri s'besoj as që e njohin) është Isa Mustafa. Gjithmonë ka qenë marre,...
SiteLock