Monday, August 15, 2022
Home Tags Informalitet

Tag: informalitet

Zv.ministrja Vjero: Ka mangësi në kontratat e punës, dhënia e pagave...

Zv. ministrja e Financave, Vasilika Vjero ka dhënë detaje për gjetjet e njësisë speciale anti-informalitet për problematikat në kontratat e punës, për dhënien e...

Drejtoria Vendore e ASHK Durrës: Qytetarët të vetdeklarojnë ndërtimin e objekteve...

Nëndrejtoresha e Agjencisë Shtetërore të Kadastrës, Risena Xhaja ka njoftuar përmes një statusi në Facebook se Drejtoria Vendore e ASHK në Durrës ka evidentuar...

Rritet informaliteti i punës në Shqipëri, fshehja më e lartë e...

Informaliteti i punës (puna pa kontratë, ose pagë më e lartë sesa deklarohet) është rritur në pesë nga gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor, në...

Ministrja Denaj në Vlorë: Ulja e taksave për biznesin nxit...

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, gjatë takimeve të drejtpërdrejta me biznesin në Vlorë diskutoi mbi masat e marra nga Qeveria për uljen...

1 vit punësim për punonjësit informalë – Vendimi/ Përfiton kush ka...

Të gjithë të punësuarit informalë që kanë dalë ta papunë për shkak të pandemisë COVID-19, do të përfitojnë nga programi i nxitjes së punësimit...
SiteLock