Wednesday, February 1, 2023
Home Tags Hoxhaj

Tag: hoxhaj

Hoxhaj vlerëson përkrahjen e Shqipërisë dhe Maqedonisë

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, gjatë pjesëmarrjes në konferencën e Bërdos, në Slloveni, ka zhvilluar takime edhe me...

Hoxhaj: Pa Kosovën, nismat rajonale janë të dështuara

Në një bisedë për gazetën austriake “Tiroler Tageszeitung”, ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Enver Hoxhaj ka vlerësuar përpjekjet diplomatike si dhe zhvillimet...

Hoxhaj: Idetë e Dacicit antievropiane

Në një intervistë për gazetën austriake “Die Presse”, ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Enver Hoxhaj, i ka cilësuar krejtësisht të papranueshme dhe...

Hoxhaj merr mbështetjen e Turqisë

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, sot ka pranuar një telefonatë nga ministri i Punëve të Jashtme i Turqisë,...
SiteLock