Wednesday, February 1, 2023
Home Tags Fyle

Tag: fyle

Fyle për Gruevskin dhe Cërvenkovskin: Gjeni kompromis që vendi të kthehet...

Eurokomisari për zgjerim të Bashkimit Evropian Shtefan Fyle, siç njoftoi dje MIA, sot i dërgoi letra të veçanta kryeministrit të Republikës së Maqedonisë Nikolla...

Fyle u propozon takim trelateral Poposkit dhe Avramopulosit

Eurokomisionari për zgjerim Shtefan Fyle ka dërguar letër deri te shefat e diplomacive të Maqedonisë dhe të Greqisë, Nikolla Poposki dhe Dhimitris Avramopulos, në...
SiteLock