Monday, March 20, 2023
Home Tags Firmetate

Tag: firmetate

Aristidh Ruci/ Përse u hoqën firmëtarët dhe u vendosën fotografitë?

Në dokumentin, që u botua dhe që njihej në 50 vitet e shkuara mbeti enigmë se përse u hoqën firmëtarët dhe u vendosën fotografitë?...
SiteLock