Saturday, March 25, 2023
Home Tags Firmat e paverifikuara

Tag: firmat e paverifikuara

Legjitimiteti i Kuvendit të PD me firmat e paverifikuara

Hyrja në debatin e formularëve ishte një kurth që Berisha dhe mbështetësit e tij duhet t’ja kishin shmangur vetes që në momentin e parë....
SiteLock