Saturday, April 1, 2023
Home Tags Finiq

Tag: finiq

Këshilli Kombëtar i Trashëgimisë miraton vazhdimin e kërkimeve arkeologjike në Finiq

Gërmimet arkeologjike do të vazhdojnë në qytetin e lashtë të Finiqit, por puna e specialistëve të trashëgimisë kulturore do të vijojë dhe në parkun...
SiteLock