Thursday, March 23, 2023
Home Tags Filtri

Tag: filtri

Deklarata e kandidatit për KQZ tërheq vëmendjen e Murrizit dhe Gjiknurit:...

Një nga kandidatët që kaloi sot filtrin e Komisionit të Posaçëm, Kamerion Salillari tha përballë ‘vëzhguesve’ se një nga gjërat që e ka shtyrë...
SiteLock