Saturday, March 25, 2023
Home Tags Filozofia

Tag: filozofia

Albert Vërria, hulumutim të botës antike dhe mistike me gjuhe filozofike

Nga Gëzim Llojdia 1.Aristoteli kumton në këtë mënyrë te Metafizika: “Të gjithë njerëzit për nga natyra, dëshirojnë të dinë”.Albert Vërria ,është një ndër artistët e...
SiteLock