Wednesday, March 22, 2023
Home Tags Filozofe

Tag: filozofe

Filozofja Flaßpöhler: “Ndalimi tani na jep hapësirë të mendojmë”

Filozofja Svenja Flaßpöhler është kryeredaktore e revistës „Philosophie Magazins". Që nga viti 2013 ajo drejton së bashku me Wolfram Eilenberger, Gert Scobel dhe Jürgen...
SiteLock