Saturday, March 25, 2023
Home Tags Filmsatire

Tag: filmsatire

Filmi “Tuneli” një dramë satirë nga Ilir Harxhi, në Festivalin e...

Filma artistikë shqiptarë dhe të huaj janë pjesë e Festivalit të Filmit Antikorrupsion, që ka nisur para disa ditësh. Festivali do të zhvillohet deri...
SiteLock