Monday, March 20, 2023
Home Tags Filmat

Tag: filmat

Bullgaria hap audicionet për pjesmarrjen në festivalet e fimave, QKK publikon...

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Bullgari, me synimin njohjen e ndërsjellë të kulturave të dy vendeve tona, ka shprehur interesin për ti përcjellë...

2 nga filmat e regjisores Xhanfise Keko shfaqen në Romë

Rrugëtimi ndërkombëtar i filmave të regjisores Xhanfise Keko vazhdon nëpër botë, po ashtu edhe nderimi për individualitetin dhe personalitetin artistik të saj. Pas “Danish Film...
SiteLock