Saturday, March 25, 2023
Home Tags Filmat shqiptar

Tag: filmat shqiptar

AQSHF, restaurimi i filmave falë donatorëve dhe bashkëpunëtorëve

Filmat në Arkivin Qendror Shtetëror të Filmit janë pjesë e trashëgimisë sonë. Puna për restaurimin e filmave që janë në AQSHF po kryhet dhe...
SiteLock